Save my soul.


Har haft ett hejdundrande bra lov med grymma personer. Igår var det tillexempel födelsedagsfirande för Elin, superroligt! Tack för den kvällen!
Detta gör att det känns lite mer okej att kliva upp kl. 6 på måndag morgon och återvända till skolan. Nu ska jag se till att njuta av den sista lediga tiden trots att jag i ögonvrån ser en bunt skolböcker som jag egentligen skulle behöva ta itu med.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt med familjen och imorgon avslutar jag mitt lov med min finaste. Hur bra?

Bella är en liten tönt!


Sitter just nu hemma hos den här stumpan, vi har precis kollat på Love and other drugs och ätit grönsaker och dipp. Nu ska vi bakaaaa!

You're the one I have desided, who's one of my kind

Egentligen känner jag för att skriva en väldigt besviken liten text. För det är just det jag känner just nu. Besvikelse.

Men istället för att göra det tänker jag skriva om hur fina dagar jag har haft nu.
Först en superfin söndagkväll och måndagmorgon med två flickor jag tycker väldigt mycket om.
På måndagen åkte jag sedan raka vägen hem till en väldans fin pojkvän, myste, myste, spelade monopol (jag utklassade de andra!!!) och myste lite till. Stannade där tills idag och begav mig sedan hem till farfar där det bakades bullar så det stod härliga till!
Det saknas några få detaljer för att detta lov ska bli perfekt. Dessa få detaljer är även kallade några fina vänner som jag skulle vilja se skymten av.
Bjuder på en väldigt bullig bild.

I will miss you.

Inget blev som planerat ikväll, så jag blev hemma. Igår spenderade jag iallafall kvällen med världens bästa Fanny. Har inte riktigt förrän nu insett att hon ska flytta och lämna mig helt ensam i denna sketna håla. (Ja, jag vet.. du kommer vara hemma på helgerna) Men ändå. Inga mer kvällspromenader.
Kommer sakna dig skruttis.

Life goes on.


Jahapp fredag nu då. Jag hoppas för guds skull att denna dag kommer bjuda på något roligt för hemma känner jag inte för att spendera min fredagkväll.
Just nu sitter jag hemma i min säng och jobbar lite matte. Stannade hemma idag då det kändes rätt ovärt att dra till skolan för en lektion. Först skulle jag behövt vänta 3 och en halv timme innan den, och sen 1 timme och 45 min efter den för att sedan kunna åka hem. Det lät inte så frestande så därför fick det bli på det här viset. Nu ska jag väl återgå till matteboken och sedan hoppas på att något roligt dyker upp under dagen. PUSS!

Lets go somewhere beautiful.

Känner att jag kommer vara en deprimerad flicka ett tag nu framöver. Inget tycks riktigt gå min väg för tillfället.

Lovely

Om det finns någon vänlig själ som känner att den är sugen på att köpa denna till mig så är det helt fritt fram. Vill bara klargöra det.




From my point of view.

Är det meningen att det ska kännas som att en tyngd faller över än så fort man kommer in genom dörren? Att man bara ska längta tills nästa gång man får lämna huset. Att så fort man kommer in för sig själv bakom stängda dörrar så känner man gråten i halsen och det börjar vattnas i ögonen. Är det meningen att man ska känna så när man befinner sig i sitt eget hem?

Jag vill härifrån, mer nu än någonsin.

I wish you were here with me, on the beach in hawaii.


Var och tog en fika med de två busarna som sitter jämte mig på bilden idag. Så trevligt så.
Blir ju inte dåligt sugen på sommar när man ser bilden ovan heller. Härliga dagar som den ska vi väl ha den här sommaren med, visst?
Nu ska jag lägga mig och kolla på Black Swan tror jag. Får passa på när jag inte har allt för mycket läxor att sköta.
Dessa låtar går mer eller mindre på repeat. Right now.

Är visst ingen hög prioritet.

Alla ♡ dag

Kommer hem från skolan. Ingen mamma hemma och ingen nyckel i fickan. Utelåst! Kan inte varit så roligt för mamma som jag lät skiten gå ut över när hon kom hem och öppnade åt mig en halvtimme senare. 
Är ju trots allt alla hjärtans dag så man ska väl egentligen vara go och glad mot sina nära och kära men där och då gick det inte riktigt att behärska mig. Förlåt mamsen.
Egentligen skulle jag vilja spendera dagen med en speciell person men det är tyvärr inte möjligt så därför ska jag mysa med familjen istället. Tror minsann att jag hörde mamma prata med pappa om något som lät ungefär som bakelser... Sounds grrrrreat!


Ain't gonna lose you. ♡

Det är allt något speciellt med Elin Journath
Det finns ingen jag hellre skulle gå till om jag hade problem. Hon lyssnar alltid och ger de bästa svaren.
Jag vet att jag alltid kan lita på henne, hon skulle aldrig medvetet svika mig. Det vet jag bara.
Hon är en av få som har funnits där för mig i alla lägen i alla år och det går inte att tacka henne nog för det.
Hon är en så grymt jävla bra vän bara. En sann vän. Och det kan man minsann inte kalla alla.

Hittade en gammal bild från skolavslutningen i 7:an. Små och söta. Hihi

Softar.



I'm yours, I'm yours right now.

OJ, vilken superhelg!
Drog ner till Vingåker på fredagen ändå och delade säng med Maja och Elin den natten.
Vaknade, drog hem, tränade, duschade och sedan bar det iväg till hem till Elin igen. Hade en as trevlig kväll med härliga brudar och även några grabbar framåt kvällen. Blev visst så att jag tog nattbussen med Ellen in till stan också och sedan bussen till Valla med Adam. Sen spenderade jag resten av min helg där med honom. Hur mysigt som helst!
Fick alltså spendera min helg med några av de finaste personerna i mitt liv! Ultimat.
Dock måste jag faktiskt erkänna att det ska bli skönt att sova i min egna säng ikväll. Var ett tag sen nu.

Snodde en bild från Elins blogg. Ni är fina ni brudar. Stort ♡.

I found my way throught the clouds.

Fredagkväll och här sitter jag och skriver på min engelska bokrecension. Skulle åkt till Vingåker och spenderat kvällen med Maja och Elin. Men efter en låång eftertanke insåg jag att det skulle bli så förbannat krångligt med tanke på att jag ska sova borta både lördag och söndag också. Så jag skulle behöva ha saker för 4 dagar. Idrottskläder till måndagen. Min dator för att kunna skriva det jag just håller på och gör, jag skulle också behöva duscha med mera. Så därför tog jag motvilligt det kloka beslutet att stanna hemma.
Nu sitter jag alltså här i min ensamhet och kommer ha en galet tråkig kväll. Men imorgon åker jag i rätt skaplig tid och umgås med Elin och Maja hela dagen, sedan är det typ tjejmiddag hos Elin som gäller. På söndagen beger jag mig sedan mot Valla. Låter ändå som en rätt bra helg enligt mig.

Jag vill ha sommar.

Har nu jag tokövat franska glosor, läst i historiaboken och börjat lite smått på min engelska bokrecension. Nu ska jag sätta mig och dra några drag på roddmaskinen. Dags att ta tag i träningen känner jag och även sluta äta så jävla mycket skit hela tiden. Sluta äta så mycket över huvud taget. Äter ju som en vuxen karl ibland, blir helt enkelt aldrig mätt. När jag väl mosat i mig massor känner jag mig helt uppsväld och då får jag ångest istället. Så nu till er, mina vänner som läser detta. Håll mig borta från godis och skräpmat. Tack!



RSS 2.0