Meet me... at the masquerade


Det är så mycket nu. Jag är tröttare på skolan än jag någonsin varit och har ingen lust att gå dit alls, jag orkar ingeting. Franskan är värst. Den suger all energi ur mig. Är också djupt besviken på en del vänner, som tydligen inte såg mig som en speciellt värdefull vän. Känslan går inte att beskriva men det är sånt som får mig att fälla en tår då och då. Men, mitt ibland dessa besvikelser så finns det två personer som på olika sätt drar upp mig om dagarna och får mitt humör att skjuta i höjden. Den ena, ja du vet vem du är. Älskade vän, Ibland undrar jag verkligen vad jag skulle göra utan dig. Och den andra, ja den andra är som hämtad ur den finaste av drömmar. A taste of perfection.

There's something about christmas time



Jag älskar den här tiden om året, stjärnor och ljusstakar i alla fönster, granar i trädgårdar här och där och massvis med levande ljus. Bortsett från den outhärdliga kylan så är ju den här perioden så otroligt mysig. Börjar verkligen få in julkänslan! Inte nog med detta så blir det kanske julklappsshopping i Norrköping med Maja imorgon. Hoppas på det iallafall!

Lay a whisper on my pillow


Äntligen kan jag lägga upp stora bilder! Bara Elins förtjänst, tack för det!
Blev ingen skola idag för min del, istället har jag spenderat hela min dag i sängen. Är inte friskare alls men måste ändå gå till skolan imorgon. Det är ju iallafall kort dag så det ska nog funka. Sen bär det av till Vingåker där jag ska klippa mig och senare på kvällen beger jag mig mot Billsbro och Karin. Låter som en bra dag i mina öron. Nu ska jag äta upp min fruktsallad och sen sova. Godnatt!

test test test



Om vi bara vore nå' mer, mer än bara nästan lika snygga.

Har ni inte hör den här låten redan så är det verkligen på tiden att ni gör det. Underbar.
Förstår inte själv varför jag fortsätter kasta ut saker här lite då och då. Helt meningslöst egentligen.
Men är rätt skönt att ha ett ställe att skriva av sig på. Lite tankar hit och dit.
Well well.. Mår piss. Tror jag börjar bli sjuker. Vill vara frisk på fredag då jag ska spendera kvällen med några grymma brudar i klassen. Måste säga att jag trivs mer och mer med min klass för var dag som går, vi blir bara tajtare och tajtare hela bunten. Känns lite trist att vi ska byta.

Desperate Whispers

Sometimes the world can be so cold.
You're reaching out but there's no one to hold, just no one to hold.
Maybe i'm just afraid for the truth. 
The truth that I have kept for myself for such a long time.
I know I have to deal with it. Sometime.
But at the moment, I'm just not strong enough.

☮ peace

Kanske har jag varit för inskränkt och naiv för att inse att jag faktiskt gillar det så här.
I can do anything.




RSS 2.0