Gullerumpa



Imorgon ska jag äntligen få umgås med min sötaste kompis. Är hon inte för bedårande?

I'm coming home again



Första bilden visar gården tillhörande min mormors bror som jag nu har bott på i några dagar och den andra bilden visar utsikten från gården. Svårt att med en bild (särskilt som den är tagen med en dålig mobilkamera) få fram hur otroligt fint det egentligen är.
Har under den här helgen hunnit med en släktträff och då träffat sysslingar jag inte visste att jag hade. Hur kul som helst! Jag har även hunnit med en tripp till Åre och även shopping i Östersund. Kl 12 inatt kom jag hem efter att ha satt mig på tåget kl 3 i Östersund. Första gången jag åkte tåg själv och drar då till med en 9 timmar lång resa. Well well... har i vilket fall som helst varit jätte skönt att komma bort lite men som alltid så är det ju skönt att komma hem och få krypa ner i sin egen säng igen.

Roadtrip

Efter min första jobbdag skrev jag ju att det var det värdelösaste jag någonsin gjort, men har glömt bort att berätta att jag har ändrat uppfattning totalt. Är inte alls så tokigt, till och med rätt roligt vissa dagar. Så nu vet ni.
Nu har jag bara 4 jobbdagar kvar sen på torsdag kväll beger jag och min syster oss upp till Dalarna och sedan på fredagen bär det vidare mot Jämtland, närmare bestämt Kaxås. Ska bli skönt att komma iväg lite och umgås med systa mi.

You're the one to blame


I watched you die
I heard you cry
Every night in your sleep
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry
In the middle of the night
For the same damn thing

Everything happens for a reason

-

I told you to be patient


Jahapp, så var första dagen på jobbet över. Vill jag tillbaka? Nej, helst inte egentligen. Det var det värdelösaste jag har gjort i hela mitt liv. Men men, det är väl bara att ta sig i kragen och vandra dit i 14 dagar till. Det kommer garanterat vara värt det i slutet när jag får mina pengar.

Work work work

Nu är den första delen av mitt sommarlov slut. Imorgon börjar min jobbperiod, tre veckor framöver kommer jag nu befinna mig på humlegården. Ser faktiskt fram emot och få jobba och tjäna lite egna pengar, kommer kännas så bra när pengarna strömmar in på kontot sedan. Synd bara att moppejäveln är paj. Äckelmoppe säger jag bara.
Den här helgen har jag hunnit fylla år också, hade en jättebra födelsdag med nästan hela min familj, min farfar och Adam. Den bästa presenten fick jag av min älskling (som jag för övrigt inte kommer träffa på en hel vecka nu...), ett par efterlängtade låga, vita converse. Finfint!

RSS 2.0