May angels lead you in

I fredags var jag hos Nicklas och sov även där. Mysigt <3
Lördagen spenderade jag hemma med familjen. Linus var hemma också, och det är aldrig fel att träffa världens bästa bror. Ni anar verkligen inte... tror verkligen inte att det finns någon bättre bror.
Och idag, söndag. Var jag med Fanny och även med Maja. Fanny överraskade mig med världens finaste lilla överraskning. Och jag bara äääälskar små vardags-överraskningar.

Fannys överraskning till mig <3 gumman , du är värd det bästa

love the song


Har ni lagt märke till den sköna låten i Toyota reklamen?
Här är den, störtskön! Synd bara att den inte finns på spotify...

A memorable week

....och så var det söndag och dags att utvärdera lovet som vart. Man brukar ju säga att tiden går fort när man har roligt men det stämmer iallafall inte in på den här veckan, har haft fullt upp hela tiden och haft hur kul som helst men det känns ändå som att lovet har varit myycket längre än bara ungefär en vecka. Men jag ska väl vara tacksam antar jag!

Har gått på flera trevliga prommenader med Fanny, åkt på en trevlig shoppingtur med Fanny, Maja & Elin. Kollat bandy med Elin & Sofia. Umgåtts med massa trevligt folk och gjort mycket mycket mer. TACK alla!



Ansiktsuttryck som signalerar glädje

Har haft några otroligt bra dagar i sträck nu, har bland annat varit på promenader med Fanny varav en var helt underbar. Vi slog oss ned på vägen och la oss och kollade på stjärnorna och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Så som Fanny och jag brukar göra. Underbart!
Har även umgåtts med annat grymt folk, bl.a. Elin och Maja mina fina vänner. Alla mina dagar har bara vart otroligt bra helt enkelt. Och lika bra ser det ut att bli längre fram i veckan också.

Jag är glad. Ja, det är jag. Glad.





RSS 2.0