Christmas Eve

Och så var frosseriets högtid över för detta år. Hoppas ni har haft en fin dag mina kära vänner, det har iallafall jag haft. Slängde upp en bild från förra året med tanke på att det förmodligen inte skulle se lika snyggt ut om jag tog en likadan iår, går ju fortfarande med bandage runt skallen. Inte länge till nu dock, imorgon bitti ryker det och jag får för första gången på 1 och en halv vecka duscha håret. Ni förstår nog att det ska bli skönt.
Imorgon bär det av till Valla för julmiddag med släkten Stenberg. Blir hämtad av min Adis, som förövrigt har klarat körkortet för inte speciellt länge sen. Duktig är han, min man.
Au revoir!

Operation, check.

Igår blev jag äntligen opererad. Det var på tiden måste jag faktiskt säga.
Operationen gick jättebra, kändes dock lite skumt att höra när de skar och borrade i mina öron men eftersom att jag inte kände något så var det kolugnt. På onsdag ska jag för första gången få se resultatet för då ska jag tillbaka till sjukhuset för att göra en koll och byta bandage.
Ni ska dock veta att jag verkligen inte går runt och ler hela tiden som på bilden. Gör otroligt ont nu i början, några tårar har jag till och med fällt. Inatt sov jag i princip ingeting då det inte gick att ligga på något jävla vis utan att det gjorde galet ont. Men! Ska man vara fin får man lida pin.

Just my luck

Åkte igår för andra gången till Vrinnevisjukhuset för att bli opererad. Blev jag opererad? Nej, för läkarjäveln var sjuk. Nu är det iallafall planerat att det ska bli på torsdag. Men vem vet, jag kanske får åka dit och vända då med.
Sitter för övrigt i skolan helt ensam fram till 12, då hoppas jag att iallafall någon av mina kompisar kommer.

Isn't it great?

Sitter just nu och gosar i Karins soffa, har haft en urmysig morgon med henne och Sophie. Ätit god frukost, spelat left 4 dead, druckit te och ätit kakor. Wonderfuuul!
Nu bär det iallafall snart hemåt, tar med mig Adis hem också.
Och nu.. Ett extrainsatt meddelande till mina kära vänner på linden: Imorgon är jag ledig, UTAN tvingad närvaro på en lördag. :*

RSS 2.0