Hurts

Sitter i min säng med en värmekudde bakom ryggen, har precis tagit den första pencilintabletten av 20 och har galet ont i ryggen + feber på gång p.g.a. infektion i kroppen.
Förstört min fredagkväll har det också gjort, nu blir det att sitta hemma och vänta på att jag ska må bättre.
När ska den dagen komma då det inte är något fel på mig?

Feels like yesterday

Idag var det 1 år sedan. ♡
Man ser ju klart och tydligt vad han föll för. Men vad tusan föll jag för?

One way or another

Har två stora problem.
Problem 1: Ikväll har jag haft ont i ryggen, samma onda som jag hade den gången då jag fick fara till akuten. Idag blev det inget sjukhusbesök för smärtan har minskat. Jag hoppas bara att den inte kommer tillbaka.
Problem 2: Min utväxt ser, utan att överdriva en gnutta, förskräcklig ut... Måste göras något åt snarast. Någon som anmäler sig frivilligt utan att jag ska behöva tvinga någon liten stackare? Antingen bara färga utväxten eller också ljusbrunt. Är sugen på en förändring.
Sverre får vara med och pryda inlägget.

Öööö

Åkte till Norrköping och Vrinnevisjukhuset för min öronoperation. Är jag opererad? Nej.

Scorett

Nu har jag äntligen införskaffat ett par klackskor inför höstens och vinterns bravader. Kände verkligen att det var på tiden. Försökte ta en bild själv men det gick inge vidare. När jag tog med blixt såg de ut att ha en helt annan färg och när jag tog utan blixt blev det alldeles för mörkt. Ni får därför nöja er med att se en bild från hemsidan. Från scorett är dom.
Har glömt berätta att operationen är framskjuten också, den blir av redan på måndag. Jag är riktigt taggad måste jag säga, ska bli såå himla skönt!
Föresten, kom ihåg att påminna mig om att ta bilder innan operationen! Får icke glömmas.

I put some new shoes on

Tänkte berätta att som jag skrev var jag på sjukhuset i Norrköping igår, där gjordes det en liten undersökning av mina öron och sedan berättades det för mig hur operationen skulle gå till. Jajamensan, nu ska här opereras! Kommer bli i samband med jullovet då jag måste gå med ett bandage runt huvudet i 7-10 dagar OCH, vänta på det bästa - får inte heller tvätta håret under denna tid, mmmm smarrigt. Så i samband med ett lov? Ja tack gärna.
Så efter jullovet kommer ni förmodligen få se mig stolt spatserandes runt med uppsatt hår.
Nu taggar jag till Desperate Housewives, höjdpunkten på min tv-vecka.

Bonjour

Tar bilen och mor min och rullar iväg mot Norrköping och Vrinnevisjukhuset. Au revoir!

Så bra.

Helt galet inspirerande människa.

Fuck school

Är helt galet trött på skolan för tillfället. Orkar inte ta tag i någonting och ändå har jag massa jag skulle behöva ta itu med. Imorgon börjar en ny lång vecka och jag är inte taggad för 5 öre. Som grädden på moset så tror jag att morgondagen börjar med ett biptest, usch, blä och fy!!!
Det ända som är bra med skolan är att jag får träffa mina söta klasskompisar varav två av dem är med mig på bilden.
Den ena av dom kommer dock befinna sig i Spanien denna vecka. Är inte ett duuugg avundsjuk.....

RSS 2.0