Första advent

Så vart stjärnan upphängd även detta år.

Wonderful

Piglet: How do you spell love?
Pooh: You don't spell it, you feel it.

Something to die for


Roligt partaj i fredags hemma hos Erik, slutade dock mindre bra för min del. Bl.a. med spya i en påse bredvid min säng. Mmmm!
Lördag morgon, mitt huvud var inte vad det en gång varit. Lite lagom bakis sådär. Så tog mitt pick och pack och drog till Valla och hade en välbehövlig myskväll med Adis.
Idag har det firats fars-dag hos farfar med gott fika och nu sitter jag nyduschad efter ett träningspass på roddmaskinen och väntar på mat.
Har trots spyan i påsen haft en mycket bra helg. Tack gott folk!

Doesn't matter

Fucked up. Har ingen ork kvar.

DREAMTEAM

Bjuder på några fina bilder tagna häromdagen i skolan på mig och mina två braiga klasskompisar Sverker och Dino. Skulle inte skratta och ha så roligt om dagarna utan mina fina vänner! They make my day.

EMA-galan

Sitter just nu och kollar på EMA-galan på MTV. Mycket bra måste jag säga. Önskar att Sverige kunde få ha den, snacka fett det skulle vara att gå på den. Well well, har haft ett jättebra lov, umgåtts med människor som får mig att må bra och gjort roliga saker och nu är det redan slut. Men det är väl som man brukar säga, tiden går fort när man har roligt. Har bland annat färgat håret så det ser inte alls ut som nedan längre, skulle bli åt det ljusbruna hållet men nu när jag tvättat det några gånger är det nästan mörkblondt.
Var ju verkligen jätte ljust förut..

RSS 2.0