Happiness is ideal. It is the work of imagination.

Ingen bra dag..

Av allt som kunde gå rätt var det inte mycket som gjorde det.
Och som grädden på moset tog bläcken slut mitt i utskrivandet av den j*vla svenskaboken som jag så nöjt blev klar med. Lyckan fick tydligen inte vara länge.
Ska nu försöka sova lite tidigare idag och försöka hålla mig borta från saker som kan gå fel och istället hoppas på att jag vaknar imorgon till en bra dag med fina utsikter. Bokstavligt talat. Om Maja förstår vad jag menar.. ;)


jag kan inte rymma längre



*

Just the thought of feeling your arm around my waist, get to curl up with you when I go to sleep, get a good morning kiss when I wake up and see you lying there besides me. Yes, just thinking of you makes me keep fighting and never give up. Fight for what I want so badly. Fight for what I dream about every day and night. And what I dream about is you.
You are better than everyone else of making me happy, without you knowing it.
How hard as I try to forget you, you are always still in there. Somewhere deep inside.
And it must surely mean something?

congratulations

Börjar med att säga grattis till Pappa Björn som fyller år idag. Gammal gubbe snart ju. :)

Städade mitt rum idag när jag kom hem från skolan och jag kan ju säga att det behövdes en aning... Det är ju såå tråkigt att städa men så otroligt skönt att få det gjort. Borde egentligen sitta och panik skriva på min svenska-bok som då ska vara inlämnad på torsdag och jag är inte klar på långa vägar. Men det blir väl som vanligt. Tokskriva kvällen innan.


en liten jag, pappa och en liten oscar

melissa horn

hur kan en person skapa och sjunga sån musik som verkligen stämmer in på allt?
hon sjunger mina tankar.


oh baby, baby, it's a wild world

Ställde mig då för första gången på ett par skidor idag och så bar det utför.. Ja, utför gick det allt, dock inte stående alla gånger. Men vatusan! Nybörjare här va. Och utan Majas hjälp skulle jag nog inte ens vågat mig upp förbi barnbacken. Så att jag kom ner för en stor backe utan att ramla är allt ett mirakel!

hey dude


Igår var det röj i baggetorp

kvar i nått jag lämnat



it's always coming back...

longing for summer


nu kan snön gärna få försvinna...

selfish son of a bitch

jag vill klaga. jag vill skriva allt jag hatar. jag vill skriva vem jag hatar. jag vill skriva vad jag hatar. jag vill skriva hur mycket jag vill slå någon. jag vill skriva hur mycket jag vill ha sönder något. jag vill skriva hur hårt jag vill slå någon. jag vill skriva hur mycket jag stör mig på någon. jag vill skriva hur mycket jag stör mig på något. jag vill skriva hur högt jag vill skrika. jag vill skriva vilka äckligt dryga blickar jag vill ge dig, dig, dig och dig. jag vill skriva att jag hatar dig, dig, dig och dig. för jag hatar dig, dig, dig och dig. kanske mer nu än någonsin men vad fan gör det? jag hatar dig iallafall. eller kanske inte dig. kanske någon annan? jag vill skriva hur ledsen jag är. jag vill skriva hur mycket jag vill gråta. jag vill skriva hur mycket jag vill gråta i din famn. eller kanske inte din famn. kanske någon annans famn. vem vet? jag vill skriva hur mycket jag vill att du ska trösta mig. jag vill skriva hur mycket jag vill att du ska säga att: det är lugnt nin. du har bara en dålig kväll. och jag älskar dig. jag vill skriva allt. just därför tänker jag inte göra det.

she's a genius

Sitter just nu i Umeå, och om några timmar ska jag iväg på någon slags ceremoni för att min syster har tagit examen och senare ikväll vid halv 7 tiden ungefär ska vi på någon stor högtidlig, fin och uppklädd middag. Låter ju inte direkt super roligt i mina öron men vi får se... Vem vet? Det kanske överträffar mina förväntningar med stora steg! ;)

Imorgon bär det av hemåt igen tidigt på morgonen. Häärligt! Den andra 10 timmar långa resan på 3 dagar. Nej usch..

Just nu sitter jag och kollar på massa bilder på mauritius. Hur härligt skulle det inte vara att vara 18 nu och dra dit med ett gäng kompisar och sedan steka på stränderna, bada i havet och festa på nätterna? Någon gång ska jag åka till mauritius och någon gång ska jag åka någonstans med massa vänner. Japp, det ska jag.

come with me? :)



it's time for a change

Blir en heldag i bilen imorgon. Åker nämnligen till umeå med familjen där vi ska fira att min syster Sofhie har tagit tandläkarexamen. Blir en jobbig resa både dit och hem men jag ska ta med mig datorn så jag kan kolla film och annat tills batteriet dör. Laddat upp med en fet påse godis har jag också gjort!


<3 en bild på lina och mig från skolan idag

maja min maja

Festen igår var väl inte den roligaste jag varit på kanske. Var så innihelvete kallt så ingen ville röra sig utanför det rum där det var varmast och där blev det väl inte mycket dans direkt. Och såklart ska några spåra ut också! Super! Men det var trevligt ändå, fanns ju bra folk att snacka med så :)
Maja och jag drog sedan hem till mig och satte oss vid teven med en påse chips.




min andra halva. min allra bästa vän.

hejsvejs


Nu drar jag upp till klubbhuset där det vankas fest. Maja övernattar här inatt också.
Ha en bra kväll :)

carlings


Åkte till norrköping idag och hittade denna killskjorta på carlings.
Fick betala 250kr för den lilla godingen som egentligen kostade 500kr. SOM HITTAT!

Partydags imorgon

sweet disposition

Igår skulle jag ha åkt till Sofia med Elin också, vi hittade dock ingen skjuts så vi blev kvar hemma hos mig istället. Vi roade oss med varsin dator och resultatet av det blev ett antal roliga bilder och även några filmer. Nedan kommer några smakprov. Sedan somnade vi runt kl 7 imorse, (vi lyckades inte dygna) så nu är jag rätt så trött...

min vän
<3 du är så bra



Slängde i en blondering i håret efter att Elin hade åkt hem också, blev inte så jätte stor förändring. Men utväxten försvann iallafall och det var väl ungefär det som var tanken.

Glad som en nyparad stare

Ibland är det ju bara för skönt att sätta sig på roddmaskinen och kämpa på tills man verkligen inte orkar mer. Och det är precis vad jag nyss har gjort, åt även en stor sallad efter det. Så nu kan jag vara riktigt stolt över mig själv. :) Nu får det vara slut med allt onyttigt jag trycker i mig hela dagarna. Nej till chips, godis, dricka och allt annat onyttigt och jag vet.. Jag säger det hela tiden. Men den här gången ska det tamigtusan gå, har man ett mål som man vill något otroligt mycket så borde man kunna göra vad som krävs för att uppnå det.
Och jag vet vad jag vill.

Fick även höra att min mobil tydligen inte gick att laga så därför ska jag få en sproilans ny, ska bli skönt att äntligen få en fungerande mobil igen :)

Saknar min Sofia också <3

I smile but im just fakin', cause inside im breaking


Jag har en konstig känsla och jag kan inte påstå att jag gillar den...

1 januari

Vill börja med att tacka alla för gårdagen! Blev en riktigt awesome kväll trots allt med otroligt sköna människor och med mycket dans.
Och vad är det man brukar säga? Ut med det gamla och in med det nya? Ja, så känner jag verkligen. Jag ska sluta omge mig med folk som får mig att må dåligt eller får mig att tveka på mig själv. De som får mig att känna mig betydelsefull, det är de som är dom riktiga vännerna och sådana har jag några stycken. Och till er kan jag säga att er tänker jag hålla hårt i medans andra kanske egentligen inte spelar så stor roll i mitt liv...

Gott nytt år nu då :)

RSS 2.0