Oh, it feels so good to be near you

For till Norrköping med Maja igår för lite shopping såhär i mellandagsrean. Fick med mig en del fint och användbart hem. Nöjd! När vi sedan kom till Katrineholm igen satte vi oss på en buss som tog oss till en okänd destination där vi såg på film och åt pizza med två okända pojkar. Trevligt var det.

Lovely


Björg har så otroligt fina smycken, det här ovan har jag länge velat ha och jag skulle inte bli dåligt glad om detta låg i ett paket tillägnat mig på julafton. Kostar lite drygt 1500kr bara. Inte så farligt.

Detta skulle inte heller sitta helt fel. Ca 1800kr för denna fina skapelse.

Some days life really sucks

Vissa dagar kan man ha för mycket på hjärtat för att orka skriva ner det. Idag är ett praktexemplar på en sån dag.

He's not the only guy in the world, but he's the only one that matters right now.



Måste egentligen plugga till mitt grammatik prov i svenska som jag ska ha imorgon. Känner mig rätt körd. Lika körd som jag kände mig igår när jag skrev franska prov. IG! Ne okej, fullt så dåligt kommer det nog inte gå imorgon. Hoppas jag...
Idag är jag ledsen, grinig och bara på allmänt dåligt humör, ifall ni ville anteckna det.

Childhood.





Gud så rart!

Life is what you make of it


Ha inte för höga förväntningar, då blir man bara besviken när det inte visar sig vara så som man hoppades. Lev i nuet och se vart dagen tar dig.

Words from the heart


If you're alone, I'll be your shadow. If you want to cry, I'll be your shoulder. If you want a hug, I'll be your pillow. If you need to be happy, I'll be your smile. But anytime you need a friend, I'll just be me.

Walking on a dream


"Luck is like the Tour de France. You wait, and it flashes past you. You have to catch it while you can."

If you can't get someone out of your head, maybe they're supposed to be there.


Att en person kan få än att må så himla bra, mer eller mindre få ens mungipor att fasta. Jag glider runt på rosa moln och bara njuuuter.

There's truly something special about you.


Kollade precis på avsnitt 1 av årets julkalender, Hotell gyllene knorren. Vet inte riktigt vad jag tycker, är ju absolut inte samma klass som det var på julkalendrarna när jag var liten. Tacka vet jag typ Dieselråttor och sjömansmöss, där kan man snacka julkalender! Pappa kom hem med bakelser idag också, det var gott men nu mår jag illa efter att ha smackat i mig hela. Well well... Nu ska jag sätta mig och plugga till engelska provet imorgon. Har en del glosor jag måste få in i skallen.

RSS 2.0