Sjung om studentens lyckliga dag

Kikade på studenterna i lördags, min bror var ju en av dessa lyckliga individer.
Var himla roligt att ständigt bli påmind om hur lång tid man har kvar, shalala! Ja, det är ett ynka år kvar och det ska jag ta vara på! Sen är det min tur att sjunga om studentens lyckliga dag och då ska det ösas som aldrig förr. NO MERCY! 

Glass i stora lass



Invigde sommarlovet genom att åka till Smultronstället med min man. Var riktigt mysigt och gott.
Ikväll blir det att stanna hemma för min del. Hade egentligen planer på att umgås lite grann med klassen, äta pizza och så, men nu har jag så förbaskat ont i halsen och kroppen så jag satsar på att ta det lugnt idag så att jag är pigg imorgon istället, då min käre bror tar studenten. 


Någonting annat

Tappat fotfästet för en period. Känner mig ständigt stressad, ständigt ensam fast jag vet att jag egentligen inte är det. Känner avsaknad av uppskattning och en känsla av att vara åsidosatt. Detta är påfrestande och påverkar mig som människa just nu.
Vad jag skulle behöva är att slappna av och tänka på hur mycket roligt jag har framför mig. Skolavslutning och student för Oscar. Midsommar. En vecka i Borlänge på peace&love med fina vänner. Födelsedag och 18 jordsnurr fyllda. Kan ju faktiskt inte se så mycket bätte ut.

RSS 2.0