Cannot find the words to express

Le manque d'avoir un ami qui vous pouvez toujours tourner.
Nu är det tydligare än någonsin, man kan aldrig få allt.

The sound of silence.

Min dag förstördes idag när jag kom in genom dörren, ser ut som att jag blir jobblös i sommar. Åt skogen. Därför ska jag nu ha köpstopp, ska spara alla mina pengar till sommaren så att jag kan leva livet då. Man får helt enkelt prioritera och jag prioriterar en grym sommar.
Tänk på det nu, dra inte med mig på saker som kostar pengar! PUSS!

Want it.


Lite av vad jag är sugen på att införskaffa. Vita, låga converse är ett måste! Jackan är jag lite tveksam på men måste verkligen köpa mig en vårjacka.

Times like these




Har suttit och kollat runt lite bland bilder jag har här på datorn. Längtar efter brunbrända bara ben, klänningar, bär, varmt vatten, grillkvällar, spontana äventyr, glass i solen, helt enkelt efter allt som har med sommaren att göra. Längtar efter att få klaga på att det är alldeles för varmt. Hur underbart?
Sommarlista:
Åka till smultronstället.
Åka till gröna lund.
Tälta.
Vore rätt soft med någon festival också.
Grillkväll hos mig!
Cykelsemester?!
Och så massor med mera roliga, spontana saker. Någon som är på?

Hair.


Slängde i en färgning i håret förut. Var så himla trött på den skabbiga färgen jag hade innan (Översta bilden) så det är nu skönt att ha en hyfsat fräsch färg i håret iallafall. (Nedersta bilden)
Väldigt usla mobilkamerabilder och olika ljus på båda bilderna. Det är inte riktigt så ljust som bilderna får det att se ut men det såg/ser någorlunda ut såhär.

Peace.

Har varit totalt deppig hela dagen idag. Känt för att sätta mig och grina i princip hela tiden. Life is good.
Nu ska jag göra denna dag bättre genom att åka ner och äta på Joan's med två av mina favoritflickor!

Fick bli en lite lagom gammal och söt bild på mig och den ena busen!

In the car.

On my way to Hedemora.

A feeling.

weheartit.

Rejected love

Fick plötsligt ett helt sjukt shoppingbegär! Måste så snart som möjligt ta mig till Norrköping eller möjligtvis Örebro på ett eller annat sätt. Måste införskaffa lite nytt. Åtminstone bara några grejer som kan stilla mitt shoppingbegär en aning iallafall.
Nu ska jag ta mig ut till köket och fixa i ordning några semlor, en till mig, en till Oscar och en till mamma. Det är ju trots allt fettisdagen! Sedan ska jag sätta mig och försöka ta tag i pluggandet inför Sam-provet som jag har imorgon. Detta kommer ju gå galaant Josefhine! Pepp-talk.

In your arms

ÅH vilken bra helg jag har haft. Den bara rusade iväg, hann knappt blinka.
Det bästa på hela helgen var igår då jag åkte till Adam och den gulleplutten ställde till med en urgullig liten överraskning. Jag som älskar överraskningar också. Så jädrans rar den där killen. Han är helt enkelt bäst. Bästbästbäst.


Don't look back in anger.

Det är så konstigt att man först kan vara jätte tajt med en person, prata med den i princip varje dag, dela allt med den, och sen helt plötsligt är det nästan som att man inte känner varandra längre. Plötsligt är man inte så betydelsefull längre och ens sällskap är inte lika högt prioriterat. Det är tråkigt att det ska bli på det viset. Väldigt tråkigt..

Oh oh I want some more, what are you waiting for?

Ett prov avklarat. Bara 4 till på tur + två läxor + en bok. Man bara måste älska sam!
Idag fick vi även reda på hur de blivande klasserna kommer se ut. Just nu ser det inge vidare ut, men med lite tur kanske vi lyckas ordna till det.
Hoppas på det bästa!
Nu ska jag stoppa något i magen och sedan sätta igång med franskaplugget.
Bra låt: Neon Trees – Animal

Mina pinglor!

RSS 2.0